PDL vine cu nume noi pe listele pentru Consiliul General, spune Udreaudrea
udrea

”Am decis ca cei care au deja două mandate în consiliul general să îşi aleagă altă candidatură, lăsând locul unor colegi noi care să vină cu o abordare proaspătă” a spus Udrea, conform B1 tv.

De asemenea, va exista şi o competiţie în interiorul listei candidaţilor pentru că PDL propune ca ”toţi cei care doresc să reprezinte bucureştenii din partea PDL să îi convingă pe aceştia să îi voteze”.

”În consiliul general vor merge aceia care vor aduce cât mai multe voturi din partea bucureştenilor pentru că au susţinere din partea cetăţenilor” a spus Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti s-a referit şi la programul lansat de organizaţie, şi anume ”Un proiect pentru Bucureşti”, adresat cetăţenilor, în care s-au strâns peste 600 de propuneri.

”Toate proiectele bune, utile, le vom pune în practică în următorii patru ani în calitate de consilieri ai Primăriei Bucureşti împreună cu cei cu care vom face majoritatea” a promis Elena Udrea.

Etichete: Bucureşti, Consiliul General, Elena Udrea, pdl

0/0 COMENTARII
master
26 apr 21:33
+0
VOTURI
-0

eu zic ca e de ajuns perioada propusa de Udrea. Aceasta schimbare e menita sa reimprospateze clasa politica care si asa e plin de mentalitati care de acum nu mai reprezinta solutii pentru rezolvarea problemelor

mario
26 apr 21:33
+0
VOTURI
-0

o sansa cu care nu multi se vor mai intalni cu ea de acum. Din cate vad, PDL a fost singurul partid activ in ultima perioada, a inceput reciclarea, ecologizarea si a colaborat foarte eficient cu electoratul

next
26 apr 21:32
+0
VOTURI
-0

proiectul propus de Udrea a starnit numeroase impresii. Cei tineri, care vin puternic din spate, vor sa calce pe urmele mai marilor partidului. Un fapt firesc ce survine intr-o normalitate a lucrurilor

boris
26 apr 21:32
+0
VOTURI
-0

se vrea intinerirea clasei politice,iar asta vad ca deranjeaza. Membrii longevivi n-ar trebui sa faca din tantar armasar, ci sa sprijine tanarul val de politicieni

razvan
26 apr 21:32
+0
VOTURI
-0

ideea Udrei n-ar trebui privita cu ochi critici pentru ca aceasta propune o ciclicitate la nivel adminstrativ

delia
26 apr 20:36
+0
VOTURI
-0

udrea mereu cand face o afirmatie are faorte mare dreptate, imi place cum gandeste, este deshisa in orice chestie, iar pentru asta felicitari tanti nutzi.

luana
26 apr 19:33
+0
VOTURI
-0

normal ca udrea recomanda noi membri pdl, oricum mereu ceea ce a spus si vrea sa faca face, este genul de om care isi duce la bun sfarsit munca.bravo

dobre
26 apr 19:25
+0
VOTURI
-0

P D L este singurul partid european, cu influente si idei europene.. singurul partid cu adevarat democratic!! Elena face o treaba buna la organizatia capitalei!

alin
26 apr 19:10
+0
VOTURI
-0

P D L-ul mereu a venit cu ceva nou, mereu a venit cu idei bune care sunt bune si pentru tara, dar si pentru partid.. aceasta procedura ar trebui adoptata si in celelalte partide pentru ca asa se procedeaza intr-un stat democratic!

gabi
26 apr 19:04
+0
VOTURI
-0

foarte bine udrea ca o sa veniti cu noi liste pentru consilieri generali, imi place cum gandesti, este un om foarte capabil si care stie ce sa spuna si ce sa faca.

paul
26 apr 16:50
+0
VOTURI
-0

Asa trebuie sa se procedeze! Este o decizie buna, cu perspectiva si de viitor!! trebuie respectata si pusa in practica!

boboc
26 apr 16:30
+0
VOTURI
-0

Mi se pare o idee benefica pentru viitorul Bucurestiului si cu siguranta este una dintre cele mai bune pe care partidul de guvernamal le-a avut. Ii felicit pe aceasta cale!

avira
26 apr 16:30
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta odata cu realizarea acestui concurs,vor exista enorm de multe idei si proiecte din care vor avea de ales. Felicit PDL pentru aceasta initiativa!

iruletheworld
26 apr 16:29
+0
VOTURI
-0

Un astfel de concurs este cel care va face diferenta intre PDL si hotii din USL. O idee perfecta pentru viitorul capitalei.

danmc
26 apr 16:29
+0
VOTURI
-0

Este o idee inedita si cu siguranta una foarte,foarte buna! Ii felicit pentru acest proiect!

romeo
26 apr 16:29
+0
VOTURI
-0

Aceasta este una dintre cele mai bune idei pe care le-a avut PDL-ul. Ii felicit pentru aceasta initiativa de a acorda tinerilor o sansa!

simona
26 apr 16:21
+0
VOTURI
-0

Ii merge mintea blondei, foarte bine face ca nu-i lasa sa candideze daca au deja doua mandate! m-i se pare normal, asta este reteta succesului!

denisa
26 apr 16:17
+0
VOTURI
-0

Blonda dovedeste inca odata ca are experienta si cunostinte despre cum se conduce un partid care este la guvernare, de idei ca ale elenei are nevoie tara, niste idei foarte bune care trebuie puse in practica!

petre
26 apr 16:12
+0
VOTURI
-0

Asta este intr-adevar gandirea cea mai buna pentru un partid de dreapta!! asa ar trebui sa procedeze toate partidele politice!

oana
26 apr 15:17
+0
VOTURI
-0

Blonda are o experienta mare si stie cum trebuie condusa o filiala!! Cu siguranta ca bucurestenii sunt de acord cu decizia ei! imi place ideea..

popa
26 apr 15:13
+0
VOTURI
-0

Asa trebuie procedat! Udrea stie ce face si ar trebui sa o tina tot asa pentru ca face bine ceea ce face!

ovidiu
26 apr 15:09
+0
VOTURI
-0

Imi place aceasta intinerire.. P D L a cautat intotdeauna sa coopteze tineri, sa faca o noua echipa cu experienta dar tanara.. usl este plina de oameni batrani, comunisti si expirati in timp ce p d l are o echipa din ce in ce mai puternica, mai legata si mai buna...

alecu
26 apr 15:02
+0
VOTURI
-0

Sunt de acord cu aceasta decizie, nu putem sta 20 de ani cu aceleasi persoane in aceleasi functii.. este un proces bun de intinerire care va da roade.

horia
26 apr 14:58
+0
VOTURI
-0

Foarte bine elena, un partid de dreapta trebuie sa fie mereu intr-o continua schimbare, intr-o continua intinerire si improspatare! Este foarte bine!!

david
26 apr 14:46
+0
VOTURI
-0

Corect! Asa si trebuie sa se intample intr-un partid de dreapta.. in timp ce PDL intineresc echipa, ofera oricarui bucurestean sansa de a ajunge consilier, USL coopteaza in echipa candidatii tradatori si falsi ai PDL-ului.. tot ce nu este bun si este aruncat de pdl ajunge la usl..

iulia
26 apr 14:41
+0
VOTURI
-0

Este o decizie foarte buna, m-i se pare normal ca tot timpul sa se caute o improspatare, o intinerire... inca odata PDL dovedeste ca revigoreaza tara, conducerea ei, totul..

andy
26 apr 14:28
+0
VOTURI
-0

Foarte bine va sustin ..PDL-ul vine tot timpul cu idei noi si foarte bune si candidati puternici..

kara
26 apr 10:39
+0
VOTURI
-0

Elena Udrea are o strategie clara si solida care va triumfa la alegeri! Clasa politica are nevoie de prospetime si oameni noi cu mentalitati diferite.

creatza
26 apr 10:39
+0
VOTURI
-0

noua generatie de policieni ce vine puternic din spate.. tineretul trebuie sa aiba o sansa, trebuie sa isi spuna cuvantul, la ei sta schimbarea!

Dinu Florinel
25 apr 18:43
+0
VOTURI
-0

http://www.myeconomist.info/sondaj-de-opinie-pentru-functia-de-primar-sectorul-5/ ong neafiliat politic

Silvia Dinu
25 apr 16:48
+0
VOTURI
-0

Ehehe,ce simplu ar fi sa dai un refresh si sa improspatezi dugheana portocalie!Sorin Oprescu are nevoie de un consiliu nou,cu cat mai putini portocalii!

Ghita Sararu
25 apr 16:45
+0
VOTURI
-0

Mai mult de sase consilieri nu vor avea pedelacii in noul consiliu.Gata,epoca portocalie e pe duca!Destule piedici i-au pus lui Sorin Oprescu,vreme de patru ani!

Sandu Vladila
25 apr 16:49
+0
VOTURI
-0

Sase?Prea mult!

Traian Mitrica
25 apr 14:55
+0
VOTURI
-0

Lol, "impreuna cu cei cu care vom face majoritatea" . Unde va face majoritatea ? La DNA sau la Rahova ?

Gabi Ianculescu
25 apr 16:43
+0
VOTURI
-0

Udrea viseaza cu ochii deschisi!De unde oameni noi?Cine vrea sa aiba de a face cu portocalii?Mai putin de doua luni si Sorin Oprescu va scapa de franarii portocalii din consiliu!

Bucuresteanul
26 apr 09:14
+0
VOTURI
-0

Va este frica de PDL!!! Este normal tinand conta ca toate uscaturile acolo s-aua dunat.

PDL, Udrea promoveaza tinerii bine pregatiti, cei care nu au cel putin 2 mandate...PDL este reformator, curajos ca partid! USL-imea ramane cu mumiile si fosilele trecutului comunist. Cu un Ponta infantil si un Crin securit nume d ecod PORUMBACU. Asta vreti????

crina
26 apr 09:36
+0
VOTURI
-0

USL trebuie sa ia exemplu de la PDL sa reimprospateze partidul ala plin de babaci si miros de naftalina !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE