Pe 1 MAI UNPR împlinește 5 ani de la înființare: mici, fasole cu cârnați și vițel la proțap la OborUniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) împlineşte cinci ani de la înfiinţarea de 1 MAI, ZIUA MUNCII.

Pe 1 MAI UNPR implineste 5 ani de la infiintare
Pe 1 MAI UNPR împlinește 5 ani de la înființare
Foto: ziare.com

Evenimentul va fi sărbătorit alături de mii de români în cadrul unor manifestări la Piaţa Obor din Capitală, potrivit antena3.ro.

La aniversarea UNPR a fost invitat și cântărețul de muzică populară Aurel Tămaș, care a susținut un concert în fața celor aproximativ 20.000 de oameni prezenți în piața Obor. Oamenii veniți din toate județele țării au purtat tricouri de culoare roșie, au fluturat steaguri și au sărbătorit românește cu mici, fasole cu cârnați sau vițel la proțap.

La deschiderea evenimentului Gabriel Oprea a ţinut o cuvântare în care a vorbit despre valorile partidului şi ale naţiunii.

"Anul viitor vom fi un milion de membri de partid, dar vreau să fie foarte clar: nu ne vom opri la un milion. Pentru mine, stimaţi colegi România nu înseamnă un teritoriu, înseamnă o naţiune. O naţiune îşi respectă trecutul şi îşi apărăr viitorul. O naţiune rămâne unită." a spus Gabriel Oprea.

Secretarul general al UNPR, Neculai Onțanu, a declarat vineri, cu prilejul împlinirii a cinci ani de la înființarea partidului, că formațiunea politică este un partid al interesului național, care trebuie să își păstreze vocea inconfundabilă și demnitatea.

"Suntem un partid al interesului național, dar în egală măsură suntem un partid european, un partid al valorilor promovate de UE , un partid devotat obiectivelor aliaților noștri. (...) Ne-am organizat după modelul european pe mai multe regiuni de dezvoltare pentru a putea să ne îndeplinim cele cinci proiecte care conduc spre un stat activ și o guvernare inteligentă — consolidarea democrației, un stat progresist în slujba cetățeanului, grija față de oameni, oportunități economice pentru toți, energie curată într-un mediu sănătos", a spus Onțanu la aniversarea a cinci ani de la înființarea UNPR, eveniment care a avut loc în Piața Obor.

El a adăugat că UNPR a izvorât din dorința românilor de a fi puternici și respectați.

"Noi trebuie să ne păstrăm propria voce inconfundabilă și demnitatea, interesul național, dialogul social, cinstea și corectitudinea de care am dat dovadă sunt motivele pentru care tot mai mulți români ni se alătură. Acestea motivele pentru care am înregistrat recordul de a deveni în cinci ani de la înființare al treilea partid din România. Acestea sunt motivele pentru care vom reuși să avem anul viitor peste un milion de membrii", a afirmat primarul sectorului 2.

La eveniment au mai luat cuvântul președintele organizației de tineret UNPR, Cezar Stancu, senatorul Ion Toma, deputații Gheorghe Emacu, Valeriu Steriu și Laurențiu Chirvăsuță, dar și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Etichete: 1 Mai, aniversare, gabriel oprea, înființare, Neculai Onţanu, UNPR, Ziua Muncii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h