Pe Aeroportul Otopeni se înregistrează întârzieri şi de aproape două ore ale aeronavelorNicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo, iar în cursul dimineţii s-au înregistrat întîrzieri şi de aproape două ore, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare.

Aeroportul Otopeni
Aeroportul Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, conform programului de zbor, potrivit situaţiei de la ora 08.30 anunţată luni de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Unele aeronave au înregistrat întârzieri de aproape două ore.

Astfel, o aeronavă Lufthansa care trebuia să decoleze la ora 07:05 spre Frankfurt, a fost programată pentru ora 08.52. În plus, un avion al companiei Tarom, tot cu destinaţia Frankfurt, trebuia iniţial să decoleze la ora 08.40 şi a fost programat pentru ora 10.13.

Un alt avion Tarom trebuie să plece la Praga la 10.50 şi a fost reprogramat la ora 12.35.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant pentru tratarea cu substanţe anti-îngheţ a suprafeţei de mişcare (piste, platforme, căi de rulare), precum şi a drumurilor de acces, pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă", a informat compania.

Etichete: Aeroportul Otopeni, Bucureşti, Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE