Pe întreaga centură de nord-vest a Capitalei se circulă pe patru benziCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că a fost deschisă circulaţia pe patru benzi şi pe pasajul care tranzitează apeductele Apa Nova, poziţionat la kilometrul 57 al centurii de nord-vest a Capitalei, lucrările finalizate având o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA.

Care este stadiul lucrarilor pe CENTURA de vest a Capitalei
Care este stadiul lucrărilor pe CENTURA de vest a Capitalei
Foto: http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=258&p=204192#p204192

"Lucrările care s-au încheiat astăzi se adaugă sectorului de 7,5 km, cuprins între km 55 (intersecţia dintre centura Bucureştiului cu A1) şi km 63, care a fost deschis la patru benzi în urmă cu aproximativ două luni", se arată în comunicat.

Aceste lucrări fac parte din contractul de modernizare a centurii Bucureştiului pe segmentul cuprins între autostrada A1 şi Drumul Naţional 7 (DN7) şi se ridică la o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA. Lucrările pe acest sector au început în luna mai a anului 2013 şi au fost finalizate în acest an după ce au stagnat o perioadă.

"CNAIR SA a scos la licitaţie, în prima parte a acestui an şi proiectul de modernizare la 4 benzi a sectorului DN2 - A2, aflat în nord-estul centurii Capitalei, contract pentru care ofertele se află în faza de evaluare", se arată în comunicat.

Compania estimează că lucrările se vor încheia la sfârşitul anului 2019, dacă nu vor exista contestaţii care să blocheze încheierea contractelor, astfel încât circulaţia pe întreaga centură de nord a Bucureştiului să se poată desfăşura pe patru benzi.

Etichete: centura Bucureşti, centura Capitalei, CNAIR, lucrari centura capitalei

0/1 COMENTARII
robert
30 oct 10:02
+0
VOTURI
-0
:))) ce gluma buna!! In primul rand nu sunt incheiate. MAi au treaba multa acolo. In al doilea rand sa le fie rusine. Aia este centura? Cu sensuri giratorii din 100 in 100 de m? Chiar u au iesit si ei putin din tara- Budapesta sau Sofia- sa vada centuri pe 3-4 benzi (pe sens)???? Penibili

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h