Pecheziţii DNA, marţi dimineaţă, într-un dosar de fraudă cu fonduri europeneProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează ce vizează suspiciuni privind fraudarea fondurilor europene în perioada 2010-2013.

Pechezitii ale procurorilor DNA
Pecheziţii ale procurorilor DNA
Foto: observatorulph.ro

În cursul zilei de 13 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații.

Acestea sunt situate în județul Prahova şi reprezintă sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, se arată în comunicatul DNA, remis B365.ro.

Prejudiciul în dosar, stabilit în primă fază, este de aproximativ 2 milioane de euro. Potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV, printre cei vizaţi se află un om de afaceri, patron al unei firme de dezăpezire.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Etichete: DNA, fonduri europene, fraudă, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h