Pedeapsă dură pentru un şofer care şi-a abandonat Dacia veche pe trotuar. Cum s-au răzbunat veciniiO mașină Dacia 1310, abandonată pe un trotuar din Ploieşti de câțiva ani, a primit din partea mai multor vecini o dungă albă de var în semn de răzbunare pe şoferul care a ales să o facă uitată acolo.

Mai multe persoane din Ploieşti, deranjate de faptul că un vecin nu îşi mută autoturismul parcat în faţa blocului, au trasat şi maşina lui atunci când au vopsit marginea trotuarului. Pozele postate de un ploieștean pe Facebook și devenite virale şi sunt cât se poate de reale.

Locatarii sunt nemulțumiți că mașina respectivă a fost abandonată pe trotuar acum vreo cinci ani. Proprietarul nu se îndură să predea la remat vechea mașină, așa că nu a mai mișcat-o de pe domeniul public. Într-un gest simbolic de protest, locatarii au trasat peste mașină o dungă de var, atunci când au marcat trotuarele, cu ocazia curățeniei de Paște. Acum, locatarii speră că proprietarul va înțelege mesajul și își va muta vechiul autoturism, scrie observatorulph.

Etichete: Dacia, dacie, dacie abandonata, dacie veche, masina abandonata pe trotuar, pedeapsa sofer, Ploieşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE