PEDEAPSA lui Cioacă a fost prelungită cu 4 ani şi 4 luniPedeapsa lui Cristian Cioacă a fost prelungită cu 4 ani şi 4 luni, de magistraţii de la Tribunalul de la Braşov, unde s-a dat sentinţa finală în dosarul de violare a corespondenţei avocatei Elodia Ghinescu.

Inalta Curte de Casatie si Justitie: Decizie finala pentru Cristian Cioaca
Înalta Curte de Casație și Justiție: Decizie finală pentru Cristian Cioacă
Foto: enational.ro

Curtea de Apel Piteşti a pronunţat la 19 iunie sentinţa definitivă în dosarul de omor al lui Cristian Cioacă. Judecătorii au decis, definitiv, o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare pentru fostul soț al avocatei dispărute. Poliţistul fiind anterior condamnat de instanţa de fond la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, potrivit evz.ro.

Magistrații piteșteni au schimbat încadrarea juridică a faptei din "omor" în "lovituri cauzatoare de moarte" și l-au condamnat pe Cristian Cioacă la 15 ani și opt luni de închisoare.

De asemenea, el trebuie să plătească daune morale în valoare totală de 380.000 de euro, dintre care 250.000 de euro familiei Elodiei Ghinescu și 130.000 de euro fiului său, Cioacă fiind decăzut din drepturile părintești.

Etichete: Cristian Cioacă, elodia ghinescu, pedeapsă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h