Pedeapsă maximă pentru Mircea Băsescu, cere DNA în dosarul lui Bercea Mondial. Decizia, vineriProcurorii DNA cer pedeapsă maximă pentru Mircea Băsescu în dosarul în care este acuzat de luare de mită, pentru a-l scoate din închisoare pe cumătrul său, Bercea Mondial. Vineri este ultimul termen de judecată pentru fratele fostului preşedinte, procesul având loc la Tribunalul Constanţa.

Pedeapsa maxima pentru Mircea Basescu, cere DNA in dosarul lui Bercea Mondial. Decizia, vineri
Pedeapsă maximă pentru Mircea Băsescu, cere DNA în dosarul lui Bercea Mondial. Decizia, vineri

Mircea Băsescu nu a recunoscut că a luat bani în dosarul în care este implicat şi clanul Bercea. Procurorii cer în cazul său pedeapsa maximă, conform Româniatv.net. Totuşi, încă nu s-a stabilit încă despre câţi ani ar fi vorba.

În acest dosar Marian Căpăţână şi-a recunoscut o parte din vină.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a primit 12 ani şi 11 luni de închisoare, iar Izaura Anghel 4 ani şi 6 luni, în dosarul de şantaj cu fratele lui Traian Băsescu. De asemenea, Marius Constantin a primit 4 ani şi 6 luni de închisoare, iar Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial, va sta 3 ani şi 9 luni în spatele gratiilor, potrivit deciziei instanţei din 29 octombrie.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a spus atunci că a cerut în plus daune morale de 1 milion de euro pentru clientul său, precizând că instanţa este cea care va decide valoarea despăgubirilor. El a menţionat că acţiunea civilă este întemeiată pe faptul că a fost adus un prejudiciu de imagine clientului său, dar şi presiunea la care a fost supus de către inculpaţi în urma acţiunilor de şantaj.

Soţia lui Bercea Mondial, doi fii ai acestuia, Florin şi Grinică-Ion Anghel, precum şi fiica şi ginerele lui Sandu Anghel, au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie din Constanţa, la sfârşitul lunii iunie 2014, fiind acuzaţi de şantajarea lui Mircea Băsescu.

Etichete: bani, bercea mondial, închisoare, mircea Băsescu, mită, pedeapsa maxima

0/2 COMENTARII
Cris
11 Dec 23:27
+0
VOTURI
-0
Toata lumea e curioasa daca acest escroc va primi 7 ani de puscarie, asa cum merita, sa-i iasa toti interlopii din cap.

Frate-su, fost presedinte de tara, e cel putin la fel de escroc dar e protejat de americani si are imunitate in fata legii.

Romanii, un popor de labe. S-au lasat condusi ani de zile de o familie interlopa.
Gabi
11 Dec 20:29
+0
VOTURI
-0
Masonii il vor proteja pe infractor. Masoneria a distrus Romania

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h