Pedofil capturat în Bucureşti. Bărbatul a agresat sexual două fetiţe de 11 aniPedofil reţinut de poliţiştii din Capitală! Este vorba despre un bărbat de 30 de ani care a abuzat sexual două minore de 11 ani, chiar în mijlocul străzii.

Pedofil prins in Bucuresti
Pedofil prins în București

Pedofilul a fost prins în cursul zilei de luni de către poliţiştii de la secţia 19, pe raza sectorului 5, informează România TV.

Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Secţiei 19 în două cauze privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea ar fi fost comise de către aceeaşi persoană.

"Astfel, în urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la data de 26 septembrie a.c., bănuitul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5", arată sursa citată.

Individul de 30 de ani este acuzat că a agresat sexual două minore în vârstă de 11 ani. Prima agresiune a avut loc pe 19 august, pe o alee din sectorul 5 al Capitalei, când bărbatul a abordat o fetiţă de 11 ani, i-a pus mâna în zonele intime şi a încercat să o sărute. Din fericire fetiţa a reuşit să fugă şi a povestit totul părinţilor, aceştia depunând o plângere la poliţie.

Cea de-a doua agresiune a avut loc pe 26 septembrie, când individul a abordat două fetiţe de 11 ani, iar pe una a încercat să o atingă în zonele intime. Fetiţele au reuşit să se refugieze într-un magazin, iar vânzătoarea a anunţat de urgenţă poliţia. La fel ca şi în primul caz, părinţii celor două minore au depus plângere la poliţie.

Bărbatul a fost reţinut, mai apoi fiind prezentat în faţa magistraţilor care i-au dat mandat de arestere de 30 de zile.

Etichete: pedofil, pedofil bucuresti, pedofil prins

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE