Pedofil din Pitești, reținut de polițiști după ce a încercat să racoleze două fetițe pe FacebookUn bărbat în vârstă de 45 de ani din Pitești a fost reținut luni, după ce a încercat să racoleze, pe Facebook, două fetițe, de 11, respectiv 12 ani.

Pedofil din Pitesti, retinut de politisti dupa ce a incercat sa racoleze doua fetite pe Facebook
Pedofil din Pitești, reținut de polițiști după ce a încercat să racoleze două fetițe pe Facebook
Foto: ziuaconstanta.ro

Bărbatul este acuzat că a încercat să racoleze două surori din Pitești pe o rețea de socializare. Una dintre fetițele cu care bărbatul și-a dat întâlnire are 11 ani, cât are și fiica lui, iar sora ei are 12 ani, informează rtv.net.

Surse din Poliţie susțin că cea care a anunțat Poliția este mama fetelor care, după ce a văzut conversațiile dintre bărbat și fiicele ei, a sesizat autoritățile. Sub supravegherea polițiștilor, mama copilelor a dialogat pe rețeaua de socializare în numele fetelor și a stabilit o întâlnire cu bărbatul, care era convins că discută tot cu minorele.

"A fost identificat un bărbat de 45 de ani din Pitești, bănuit că ar fi încercat să racoleze persoane minore prin intermediul unei rețele de socializare în scop sexual", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.

Polițiștii i-au organizat, luni, un flagrant bărbatului, care a fost ridicat de polițiști în momentul în care a ajuns la locul întâlnirii. Bărbatul a fost dus la audieri la Poliția Pitești, după care polițiștii i-au percheziționat locuința și au decis să-l rețină pe 24 de ore.

Etichete: pedofil, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE