Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din România în Afi CotroceniRetailerul german de fashion Peek & Cloppenburg deschide în toamnă un magazin în AFI Cotroceni, cel mai mare al rețelei din România, cu o suprafață de 5.200 metri pătrați, dispusă pe două etaje.

Peek & Cloppenburg
Peek & Cloppenburg

Magazinul este al patrulea Peek&Cloppenburg din București (Băneasa, Promenada și Mega Mall) și al șaselea din România (Constanța și Timișoara). Retailerul a avut în 2015 o cifră de afaceri de 166,7 milioane lei (37,5 milioane euro) și un profit net de 18,8 milioane lei (4,2 milioane euro), notează profit.ro.

În acest an, AFI Cotroceni va finaliza lucrările de expansiune, prin care va adăuga suprafeței închiriabile 6.800 de mp, ajungând astfel la o suprafață totală de aproximativ 90.000 mp. De asemenea, centrul comercial realizează lucrări de extindere și în zona parcării. După finalizarea acestora, în luna mai, parcarea AFI Cotroceni va ajunge la un număr de aproximativ 3.000 de locuri.

"Ne bucurăm să anunțăm deschiderea Peek&Cloppenburg, o ancoră importantă în zona brandurilor de fashion premium pe care le găzduim în centrul nostru comercial. În 2016 am diversificat oferta de shopping cu branduri importante, precum Fossil, Tally Weijl sau Tezenis, și am lansat cel mai modern parc de aventură indoor din România, unic în rândul centrelor comerciale europene. În 2017 vom continua să ne dezvoltăm și să ne extindem oferta de branduri, atât în zona de fashion, cât și în materie de divertisment. Astfel, garantăm vizitatorilor noștri o experiență de shopping îmbunătățită și variată", a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni.

Etichete: AFI Cotroceni, magazine afi cotroceni, Peek&Cloppenburg, Peek&Cloppenburg afi cotroceni, Peek&Cloppenburg bucureşti

0/2 COMENTARII
ABC
18 Jan 17:01
+0
VOTURI
-0
Peek $ Cloppenburg nu este pentru milogi ca tine, ma Cris.....
Cris
18 Jan 15:57
+0
VOTURI
-0
Sunt preturi ca la Londra in P&C... care nu justifica calitatea oferita clientilor...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE