PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. 5 pelerini au ajuns la spitalPELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Vremea rea şi frigul i-au pus la grea încercare pe cei 34.000 de pelerini care au ajuns până acum la Iaşi, la racla cu moaştele Sfintei Parascheva.

PELERINAJ SFANTA PARASCHEVA. 5 pelerini au ajuns la spital
PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. 5 pelerini au ajuns la spital
Foto: desteptarea.ro

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Noaptea trecută, medicii au avut 150 de intervenţii la pelerinii care aşteptau la coadă şase-şapte ore pentru a ajunge la moaştele Sfintei Parascheva. Deşi organizatorii le-au dat ceai cald, pentru a-i ajuta să facă faţă mai uşor frigului, cinci persoane au fost transportate la spital, potrivit România TV.

În prezent, coada de pelerini care aşteaptă să ajungă la moaştele Sfintei Parascheva măsoară acum 2 km.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Până duminică dimineaţă, circa 34.000 de pelerini au ajuns la moaştele Sfintei Parascheva.

În acest an în Capitala Moldovei au ajuns pentru prima dată şi moaştele Sfintei Maria Magdalena de la Muntele Athos.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Din cauza oboselii, dar şi a temperaturilor scăzute, 40 de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale şi în prima parte a zilei de sâmbătă. În plus, oamenii refuză să mănânce sau să bea în timp ce stau la coadă, transmite corespondentul Realitatea TV.

 Pelerinajul la moaștele Sf Parascheva coincide în acest an cu venirea unui front atmosferic extrem de rece în zona de nord-est țării. Pelerinii trebuie să îndure frigul şi ploile pentru a ajunge la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, în contextul în care ANM a emis cod galben de ploi şi vreme rea, pentru cea mai mare parte a ţării, inclusiv pentru judeţul Iaşi.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Credincioşii prăznuiesc pe 14 octombrie sărbătoara Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată ocrotitoarea Iaşului şi a întregii Moldovei.

Etichete: pelerinaj sfanta parascheva, sfanta parascheva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE