PENSII SPECIALE. Aproape 450 de foşti senatori şi deputaţi au depus cereri la ParlamentLegea pensiilor speciale pentru parlamentari a intrat in vigoare şi, până la acest moment, nu mai puţin de 318 foşti deputaţi şi 130 de senatori au depus la Parlament cereri pentru a încasa pensie specială.

Fostii parlamentari s-au grabit sa depuna cereri pentru pensii speciale
Foştii parlamentari s-au grăbit să depună cereri pentru pensii speciale

Fosta senatoare Irina Loghin şi ex-peremistul Gheorghe Funar se numără printre cei care au depus cereri pentru pensii speciale.

Funar spune ca, de fapt, alesii sunt ultimii care beneficiaza de ceea ce el numeste "reparatie morala", scrie stirileprotv.ro

"S-au acordat pensii speciale pentru mai multe categorii si parlamentarii au zis sa voteze si pentru ei. Nu am contat pe pensia asta", a spus Funar.

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, Tudor Marcu, deputat cu doua mandate, spune ca pensia pe care o primeste acum, de 1400 de lei, este nedrept de mica. "Orice parlamentar...trebuiau sa fie socotiti cu gunoierii, lucru care nu se intampla nicaieri in UE. Astea-s glume".

De la 1 februarie, peste 2000 de lei vor primi parlamentarii cu un singur mandat, 4.000 cei cu doua mandate si 6.000 cei cu trei sau mai multe mandate.

 

Etichete: parlament, pensii parlamentari, pensii speciale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE