PENSII SPECIALE. Ce pensii vor avea Traian Băsescu şi Ion IliescuÎn timp ce pensia medie în România nu depăşeşte 900 de lei, există categorii de persoane care vor ajunge să primească o pensie de peste 15.000 de lei. Este vorba despre cei care au fost şi aleşi locali, şi parlamentari, şi şefi de stat.

PENSII SPECIALE. Ce pensii vor avea Traian Basescu si Ion Iliescu (Foto cotidianul.ro)
PENSII SPECIALE. Ce pensii vor avea Traian Băsescu şi Ion Iliescu (Foto cotidianul.ro)

Toate pensiile speciale se aplică retroactiv şi se cumulează cu alte venituri de aceeaşi natură. Astfel că, dacă şi pensiile speciale ale aleşilor locali vor fi adoptate, cei care au ocupat mai multe funcţii publice alese vor forma o categorie de pensionari norocoşi, potrivit Realitatea TV.

Traian Băsescu deschide lista, cu o pensie de aproximativ 17.000 de lei. A avut două mandate de deputat pentru care va primi o pensie de 3.200 de lei, a fost primar al Bucureştiului timp de patru ani, iar pentru asta ar primi aproximativ 2.700 de lei, şi beneficiază de o indemnizaţie de peste 11.000 de lei pentru că este fost şef al statului.

Ion Iliescu beneficiază şi el de un cumul de pensii speciale. Pe lângă indemnizaţia specială în calitate de fost preşedinte, Iliescu va mai primi încă 3.200 de lei pentru mandatele de senator.

Mai multe, pe realitatea.net. 

Etichete: basescu, iliescu, pensii speciale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE