Gabriela Firea a ieşit supărată din secţia de votare: În mod evident nu mă simpatizeazăPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucureşti, ea declarând la ieşirea din secţie că a votat cu foarte mare încredere pentru "un Parlament eficient şi pentru un guvern căruia să îi pese de români". Firea a criticat faptul că preşedintele biroului secţiei de votare nu a permis accesul presei în secţie.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritatea parlamentară care să susţină un guvern căruia să îi pese de România, pentru un guvern care să fie atent şi sensibil la problemele Capitalei, am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul guvern care va fi susţinut de majoritatea parlamentară care se va constitui în urma acestor alegeri şi prin care obiectivele strategice şi importante ale Bucureştiului să fie finalizate într-un timp rapid, şi mă refer la extinderea centurii Capitalei, la inelul median, mă refer la urgentarea lucrărilor la metrou şi la construirea spitalului republican", a declarat Firea.

Ea a mai spus că a votat şi "cu gândul la toate familiile de români care merită o viaţă mai bună şi care merită să nu mai piardă un an sau mai mulţi ani".

"Avem o datorie pentru toţi românii şi faţă de toţi aceştia care de fiecare dată vin şi ei la alegeri cu gândul la o viaţă mai bună şi sunt convinsă că astăzi îşi vor da votul pentru cei care au dovedit că atunci când au fost la guvernare şi majoritari în Parlament au luat decizii bune pentru români", a continuat Gabriela Firea.

Firea s-a declarat surprinsă de faptul că preşedintele secţiei de votare nu a permis accesul presei în secţie.

"Am fost şi eu surprinsă, votez aici de ani de zile, niciodată nu s-a întâmplat ca preşedintele secţiei să nu permită accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care în mod evident nu mă simpatizează, dar asta este mai puţin important. Esenţialul este că nu doreşte să asigure o transparenţă", a afirmat Gabriela Firea, lider PSD.

 

Etichete: alegeri parlamentare 2016, Gabriela Firea, primarul bucurestiului

0/2 COMENTARII
Cris
11 Dec 18:55
+0
VOTURI
-0
NU are ce sa caute presa in sala de votare sa filmeze o fufa care baga buletinul in urna.
VFL
11 Dec 13:45
+0
VOTURI
-0
Declaratiile astea n-ar fi, totusi, campanie electorala?
Presedintele sectiei a avut dreptate sa nu permita accesul presei. Nu e vorba de nicio incalcare a libertatii presei, ci de mentinerea ordinii in sala.
Iar declaratiile de presa prin care fiecare spune ce-a votat ar trebui facute ceva mai departe de sectiile de votare. Gabi Firea, esti in offside! Se lasa cu vreun cartonas galben?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE