Pepco face angajări în Bucureşti. Ce posturi sunt disponibilePepco, retailer-ul polonez de haine şi produse de uz casnic care a deschis în primăvara acestui an primele magazine din România, face angajări în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

Pepco face angajari in Bucuresti. Ce posturi sunt disponibile
Pepco face angajări în Bucureşti. Ce posturi sunt disponibile
Foto: obiectivbr.ro

Pepco face în prezent angajări în Bucureşti, Buzău, Cluj, Bistriţa, potrivit romaniatv.net.

În Capitală, Pepco recrutează personal pentru funcţia de operations assistant. Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe bune de limba engleză, ai trei ani experienţă de muncă, ştii să operezi în Office, ai bune abilităţi de organizare şi prioritizare. 15 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Pepco angajează şi casieri în Buzău şi Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e dispus la efort fizic, e amabil şi îi place să muncească în echipă. Până pe 10 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte despre postul vacant la Buzău şi Bucureşti, aici

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

Etichete: angajări, angajări Bucureşti, locuri de muncă București, magazin, pepco

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE