PEPSI intră pe piața telefoanelor mobile. Când va lansa primul smartphoneUna dintre cele mai mari companii producătoare de băuturi răcoritoare, PepsiCo, a anunțat că lucrează cu un partener pentru a lansa o linie de telefoane mobile și accesorii în China în următoarele luni.

PEPSI intra pe piata telefoanelor mobile. Cand va lansa primul smartphone
PEPSI intră pe piața telefoanelor mobile. Când va lansa primul smartphone
Foto: warehousegym.net

În prezent nu se cunosc detalii privind identitatea partenerului cu care va lucra Pepsi și nici alte detalii cu privire la viitorul telefon.

Portalul de Internet Mobipicker a fost primul care a dezvăluit că PepsiCo va lansa un smartphone, denumit Pepsi P1, în data de 20 octombrie. Potrivit Mobipicker, viitorul telefon va avea un display de 5,5 inci, o cameră frontală de 5 megapixeli și una dorsală de 13 megapixeli, un procesor de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 16GB, arată digi24.ro.

De altfel, PepsiCo are o gamă variată de licențe în mai multe categorii de produse. Anul trecut, compania a încheiat parteneriate cu producătorul danez de echipamente stereo și TV Bang & Olufsen, precum și cu producătorul italian de încălțăminte Del Toro pentru o gamă de produse destinate campaniei sale pe segmentul fotbalului.

Etichete: Pepsi, pepsico, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE