Percheziții la traficanții de droguri: 1,7 kilograme de heroină capturate de polițiștiProcurorii DIICOT şi poliţiştii au prins cinci traficanţi de droguri şi au capturat 1,7 kilograme de heroină, în urma unor percheziţii făcute în Capitală şi judeţul Ilfov. De la locuinţele acestora au fost ridicate şi cinci autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

22 de perchezitii in Bucuresti si trei judete ale tarii, intr-un caz de evaziune fiscala
22 de percheziții în București și trei județe ale țării, într-un caz de evaziune fiscală

Percheziţiile au fost făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti şi ofiţeri de la BCCO Bucureşti şi Ilfov, în 1 şi 2 decembrie, fiind vizate două grupări de trafic de droguri.

Unul dintre suspecţi a fost reţinut în 1 decembrie, pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc, iar o zi mai târziu Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 29 de zile, arată marţi DIICOT, într-un comunicat de presă.

În 3 decembrie au fost reţinuţi alţi patru suspecţi, pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Tribunalul Bucureşti urmează să decidă dacă şi aceştia vor fi arestaţi preventiv.

"În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august - noiembrie 2013, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mod repetat, inculpaţii au vândut droguri de mare risc, respectiv heroină, introduse pe teritoriul României din Turcia. La activitatea infracţională desfăşurată de inculpaţii menţionaţi au participat şi alte persoane, faţă de care urmează a se continua cercetările", a precizat DIICOT.

Anchetatorii au găsit în locuinţele suspecţilor aproximativ 1,750 kilograme de heroină, mai multe telefoane, cartele SIM, cântare folosite la porţionarea drogurilor, precum şi sume de bani în lei şi valută. De asemenea, au fost indisponibilizate cinci autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, a precizat Poliţia Română, într-un comunicat de presă citat de Realitatea.net.

Etichete: heroină, perchezitii bucuresti, trafic droguri, traficanţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE