Directoarea unei grădiniţe din Bucureşti, acuzată că a lovit copiii. Poliţia a deschis anchetăDirectoarea unei grădiniţe private din Bucureşti este acuzată de părinţi că i-ar fi lovit pe cei mici. Poliţiştii secţiei 17 au început o anchetă, iar directoarea şi mai multe educatoare au fost duse la audieri.

Perchezitii in Bucuresti la o gradinita privata
Percheziţii în Bucureşti la o grădiniţă privată

Polițiștii bucureșteni au efectuat, joi, percheziţii la domiciliul directoarei acuzată de părinţi că a lovit copiii.

"În urmă cu puţin timp, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din datele şi probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituţii particulare de învăţământ preşcolar a exercitat acte de violenţă asupra a doi minori înscrişi în programul de învăţământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secţiei 17 Poliţie", se arată într-un comunicat de joi al Poliției Capitalei.

Directoarea şi mai mulţi angajaţi ai grădiniţei au fost audiaţi joi seara de poliţişti. Aceasta neagă acuzaţiile părinţilor care au făcut plângere la poliţie, spunând că nu a bătut niciun copil.

"Nu este adevărat", a spus directoarea, precizând că reclamaţia a fost făcută de "o fostă prietenă, din motive persoanle".

Directoarea suspectată de rele tratamente aplicate minorului este de la o grădiniţă din Cotroceni, potrivit stirileprotv.ro.

Politistii au facut joi perchezitii  şi la gradiniţă si au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a le analiza. 

Vineri, poliţiştii îi vor audia şi pe părinţi. 

Etichete: Bucureşti, director gradinita, director gradinita privata, perchezitii bucuresti, perchezitii in Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE