PERCHEZIŢII în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicităţiiPoliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri dimineaţa, percheziţii în Capitală, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicității.

Perchezitii
Percheziţii

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare, miercuri dimineata, trei de mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată într-un comunicta de presă al Poliţiei Capitalei.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuitul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2007 – 2012, a înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii de bunuri şi servicii, fără a avea o bază legală şi reală.

Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 4.020.000 de lei.

Persoana vizată va fi condusă pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Etichete: percheziţii, perchezitii bucuresti, perchezitii politie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h