UPDATE Percheziții ale procurorilor DNA la o instituție publică din Brașov,într-un dosar de corupțieUPDATE: Potrivit unor surse judiciare citate de stiripesurse.ro, percheziţiile au loc la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Braşov. Procurorii vizează lucrări efectuate de şeful instituţiei printr-o firmă pe care o controlează.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupție şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2012 - 2015.

Perchezitii ale procurorilor DNA, la o institutie publica din Brasov, intr-un dosar de coruptie
Percheziții ale procurorilor DNA, la o instituție publică din Brașov, într-un dosar de corupție
Foto: romania-insider.com

În cursul zilei de 22 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA, remis B365.ro.

Etichete: brasov, DNA, dosar DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE