PERCHEZIŢII DE AMPLOARE în "Europa", sâmbătă. Ce NEREGULI au găsit poliţiştii în complexul comercialUPDATE Ample percheziţii au avut loc, sâmbătă dimineaţă, la complexul comercial Europa, poliţiştii vizând descoperirea unor posibile fapte de evaziune fiscală. În urma controalelor, poliţiştii au descoperit marfă pentru care vânzătorii din complexul comercial nu au putut prezenta documente justificative. 

PERCHEZITII DE AMPLOARE in "Europa", sambata. 100 de politisti au intrat in complexul comercial (Foto adevarulfinanciar.ro)
PERCHEZIŢII DE AMPLOARE în "Europa", sâmbătă. 100 de poliţişti au intrat în complexul comercial (Foto adevarulfinanciar.ro)

UPDATE Mai mulţi agenţi economici nu au putut prezenta echipelor de control documente pentru mărfurile scoase la vânzare, aceste bunuri fiind ridicate de poliţişti.

De asemenea, poliţiştii au verificat şi documentele de transport pentru mărfurile aduse în complexul comercial Europa.

Activitatea comercianţilor din complexul Europa a fost dată peste cap de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, de o acţiune de amploare a poliţiştilor, care au descins în centrul comercial.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sârca, la acţiune participă peste 100 de poliţişti.

"O sută de polițiști verifică sâmbătă activitatea din complexul Europa, pentru prevenirea faptelor de natură contravențională și infracțională", a declarat aceasta, citată de romaniatv.net. 

Etichete: complex comercial Europa, Europa, percheziţii, sambata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h