Percheziţii de amploare la Inspectoratul de Poliție TimişUn număr de 13 percheziţii au loc, la această oră, la IPJ Timiş, dar și la o altă instituție publică și la domiciliile mai multor persoane fizice.  Există suspiciuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, luare şi dare de mită precum şi de constituirea unui grup infracţional organizat.

Perchezitii
Percheziţii

Actiune a procurorilor DNA si a politistilor de la DGA, in sediul Inspectoratului de Politie Timis. Se fac cercetari si in biroul sefului Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice, care este vizat de o ancheta anticoruptie.

Comisarul sef Dumitru Pavel este suspectat de luare de mita. Acesta ar fi primit bani pentru a interveni pe langa subalternii sai sa "rezolve" favorabil un dosar de evaziune fiscala.

Dumitru Pavel lucreaza de peste 10 ani in Politia Timis. A fost, pe rand, purtator de cuvant al Inspectoratului, apoi sef al Politiei Sannicolau Mare, iar din aprilie anul trecut fusese imputernicit in functia de sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, scrie opiniatimisoarei.ro.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca dosarul il vizeaza si pe Iulian Bot, zis Viscol, un faimos sef al unui clan de rromi din Lugoj, implicat in trecut in mai multe scandaluri si afaceri imobiliare.

 

Etichete: DNA, Inspectorat, percheziţii, poliţie, Timiş

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE