Percheziţii de amploare, la Poliţia Rutieră Brăila: Opt agenți, suspectați că ar fi luat mităLuni dimineață, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au demarat mai multe percheziții la sediul Poliției Rutiere din Brăila, precum și la domiciliile unor agenți suspectați că au luat mită din partea unor şoferi care voiau să scape de amenzi.

Perchezitii de amploare, la Politia Rutiera Braila: Opt agenti, suspectati ca ar fi luat mita
Percheziţii de amploare, la Poliţia Rutieră Brăila: Opt agenți, suspectați că ar fi luat mită
Foto: cugetliber.ro

Mai multe percheziţii au fost efectuate, luni dimineaţă în Brăila, inclusiv la sediul Poliţiei Rutiere. Din primele informații, sunt vizați mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Brăila, suspectați de procurori că ar fi luat sau chiar ar fi cerut mită pentru a-i scăpa pe şoferi de amenzi.

Mai exact, Direcția Generală Anticorupție (DGA) desfășoară 16 percheziții, inclusiv la domiciliile unora dintre polițiștii suspectați de corupție. Este vorba despre opt agenți, care ar fi luat mită între 50 și 200-300 de lei, potrivit Digi 24.

utoritățile au ridicat documente, procese-verbale și sume de bani în timpul perchezițiilor, la sfârșitul cărora suspecții vor fi aduși la audieri la Parchet. Ancheta durează de câteva luni și a fost declanșată în urma unor sesizări din partea șoferilor nemulțumiți că polițiștii le-ar fi cerut bani. DGA a avut și ofițeri sub acoperire în cursul operațiunii.

Etichete: amendă, Brăila, luare de mită, percheziţii, poliţia rutieră

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE