Percheziții DNA în Bucureşti şi în ţară la mai multe firme care produc și vând băuturi alcoolicePerchezițiile procurorilor DNA care au loc luni în 28 de locații din Capitală, Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova vizează mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice.

Perchezitii Bucuresti
Perchezitii Bucureşti

Potrivit acelorași surse, prejudiciul estimat este de aproximativ 600 milioane lei.

Procurorii DNA efectuează luni 28 de percheziții în Capitală și în județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2010 — 2014, asimilate infracțiunilor de corupție și evaziune fiscală.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010 — 2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și de evaziune fiscală. În cursul dimineții de 17 octombrie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locații situate în municipiul București și în mai multe localități din județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Etichete: DNA, percheziţii, percheziţii DNA, prejudiciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE