Percheziții DNA în biroul unui șef din Poliția Rutieră și la IPJ VasluiDNA face percheziții, joi, în București, Ilfov și Vaslui. Percheziții au loc și la trei sedii ale unor instituții publice. Conform Digi24, două dintre dintre aceste sedii sunt cel al Poliției Rutiere Române și cel al IPJ Vaslui. Acuzațiile din acest dosar sunt de trafic de influență, luare de mită și abuz în serviciu.

Perchezitii DNA in Bucuresti si inca doua judete. Sunt vizate si institutii publice
Percheziții DNA în București și încă două județe. Sunt vizate și instituții publice
Foto: aktual24.ro

Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 – 2015, informează Direcția printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în cursul zilei de 10 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice. În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Etichete: DNA, percheziţii DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE