Percheziții DNA în cazuri de retrocedări ilegale. Prejudiciu de 114 milioane euroDNA efectuează 61 de percheziții în locații din patru județe (Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț). Una dintre aceste locații este primăria din Șelimbar din județul Sibiu. E vorba de retrocedări ilegale de proprietăți. Prejudiciul s-ar ridica la 114 milioane de euro. 

PERCHEZITII DNA
PERCHEZIŢII DNA
Foto: iasiplus.ro

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2005-2015.

În cursul zilei de 14 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 61 locații situate în județele: Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", a informat DNA într-un comunicat.

Etichete: DNA, percheziţii, retrocedări

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h