Percheziții DNA în Iași și Botoșani, joi. Sunt vizate și instituții publiceDNA face percheziții joi, dimineață, într-un caz de corupție. 19 percheziții au loc în Iași și Botoșani, dintre care trei sunt la instituții publice.

Perchezitii DNA in Iasi si Botosani, joi. Sunt vizate si institutii publice
Percheziții DNA în Iași și Botoșani, joi. Sunt vizate și instituții publice
Foto: observatorulph.ro

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupție, comise în anul 2015.

În cursul zilei de 21 ianuarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în judeţele Iași şi Botoşani, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Etichete: corupţie, DNA, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE