Percheziții DGA la Primăria Sectorului 3Perchezițiile au fost anunțate pe Facebook chiar de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, dar acesta a confundat DNA cu DGA. Direcția Generală Anticorupție, alături de procurorii Parchetului Capitalei, efectuează miercuri percheziții la Primăria Sectorului 3 din București.

Pechezitii ale procurorilor DNA
Pecheziţii ale procurorilor DNA
Foto: observatorulph.ro

UPDATE: Oamenii legii au stabilit, în timpul anchetei privind suspiciuni că angajatul Direcţiei Urbanism a luat mită, că în paralel cu activitatea pe care o avea la Primăria Sectorului 3, se ocupa şi de plasarea unor clienţi care să întreţină relaţii sexuale cu cele două tinere.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au făcut, miercuri, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia.

Oficiali din DGA au declarat, pentru Mediafax, că percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost efectuată într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare.

Anunţul privind percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost făcut de primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook, însă edilul a spus că acţiunea este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Contactaţi de Mediafax, oficialii DNA au spus că procurori anticorupţie nu fac percheziţii la Primăria Sectorului 3, aşa cum a anunţat Robert Negoiţă.

Ulterior, Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne a confirmat percheziţia, dar a arătat că este făcută de ofiţerii instituţiei, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

Conform mesajului postat de primarul Robert Negoiță, "In acesta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii.
Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie."

0/3 COMENTARII
Cris
28 Oct 22:28
+0
VOTURI
-0
Du-te in pzdaa ma-tii, Oana !!!
Oana
28 Oct 20:15
+0
VOTURI
-0
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pas_oniska@yahoo.com
Cris
28 Oct 18:42
+0
VOTURI
-0
In loc sa descinda DNA-ul sa-l ridice cu duba pe escrocul de Robert Negoita, s-a dus DGA-ul sa investigheze un caz de curvasareala... Foarte tare! Va dati seama in ce tara cretina traim ????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE