Percheziții în București, Ilfov și Brăila într-un dosar de evaziune fiscalăPolițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează, luni dimineața, 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum și la sedii ale societăților administrate de către acestea.

Perchezitii
Percheziții

Persoanele în cauză sunt bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 2.000.000 de lei. Conform anchetatorilor, reprezentanții a 7 unități economice cu profil de activitate prestarea de servicii de salubritate, pază și cazare, în perioada 2014-2015, ar fi introdus în contabilitate facturi care nu au la bază operațiuni comerciale reale (achiziții de bunuri și prestări servicii) în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Ilfov (4) și Brăila (1) și a municipiului București (5). Totodată, polițiștii pun în executare 8 mandate de aducere. Persoanele în cauză urmează să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru audieri.

Etichete: Bucureşti, dosar evaziune fiscala, percheziţii, perchezitii in Bucuresti, perchezitii in capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE