Percheziții în București într-un caz de evaziune fiscală de milioane de euroPolițiștii efectuează joi dimineața nouă percheziții în București și județele Ilfov și Buzău la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2 milioane de euro prin evaziune fiscală.

Perchezitii in Bucuresti
Percheziții în București

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române, în acest caz a fost pus în executare și un mandat de aducere. Acțiunea este efectuată de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

"Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidențieri, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale sau a veniturilor realizate", se spune în comunicat.

Autoritățile efectuează şase percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscală. Printre cei vizaţi de oamenii legii se numără avocatul Florin Cătălin Ivan şi trei artişti, cunoscuţi în România şi în străinătate.

Din cercetări a reieșit că, persoanele vizate de anchetatori s-ar fi susutras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidențieri, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale sau a veniturilor realizate.

La activități participă și polițiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Ilfov și Buzău. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Etichete: Bucureşti, evaziune fiscală, evaziune fiscala bucuresti, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE