Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de evaziune cu maşini importatePoliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri, 10 percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme, cu un prejudiciu estimat la 3,3 milioane de lei.

Evaziune fiscala cu masini importate
Evaziune fiscală cu maşini importate

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 10 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov si 7 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, in domeniul achizitiilor intracomunitare de autoturisme", potrivit DGPMB.

În perioada 2008 - 2011, banuitii au omis sa inregistreze in evidentele contabile operatiunile comerciale desfasurate, in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale. Persoanele vizate urmeaza a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Politia Sectorului 2.

Anchetatorii au stabilit că prejudiciul produs în acest fel bugetul de stat este de aproximativ 3.335.000 de lei. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acţiunea fiind sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

Etichete: Bucureşti, masini de vanzare bucuresti, masini importate, masini vandute bucuresti, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE