Percheziții în București într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilorPolițiștii efectuează joi 30 de percheziții în București și în șase județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilor, cu un prejudiciu de 2 milioane de lei.

PERCHEZITII in Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala
PERCHEZIŢII în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală

La descinderi participă peste 80 de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) transmis B365.ro.

Conform sursei citate, anchetatorii efectuează 30 de percheziții domiciliare în municipiul București și județele Ilfov, Giurgiu, Călărași, Constanța, Buzău și Olt, urmând să pună în aplicare 19 mandate de aducere. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 2.

"Din datele și probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, prin intermediul mai multor societăți comerciale, au înregistrat achiziții fictive de mărfuri și servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe și impozite. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei", se precizează în comunicat.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii, perchezitii bucuresti, transportatori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE