PERCHEZIŢII în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul depăseşte 12 milioane de leiPoliţiştii bucureşteni fac 35 de percheziţii, luni dimineaţă, în Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Prahova, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de peste 12 milioane de lei.

Perchezitii Bucuresti
Perchezitii Bucureşti

Persoanele vizate, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Capita lei.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în perioada 2012 – 2013, reprezentanţii unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, au creat şi implementat un circuit evazionist, în cadrul căruia, prin interpunerea pe lanţurile de tranzacţionare a mărfii (materiale de construcţii) a mai multor societăţi comerciale cu comportament de tip «fantomă», s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscal", potrivit Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul produs prin evaziune fiscală este de aproximativ 3,8 milioane de lei, iar suma rezultată din circuitul de "spălare a banilor" este de 8,8 milioane de lei, a precizat sursa citată.

Etichete: percheziţii, perchezitii bucuresti, PERCHEZITII EVAZIUNE FISCALA, spalare de bani bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE