Percheziţii în Bucureşti, într-un nou caz de înşelăciune prin metoda "ACCIDENTUL"Poliţiştii fac mai multe percheziţii în Bucureşti şi în provincie, marţi dimineaţă, într-un caz de înşelăciune prin metoda "ACCIDENTUL".

Perchezitii in Bucuresti, intr-un nou caz de inselaciune prin metoda "ACCIDENTUL"
Percheziţii în Bucureşti, într-un nou caz de înşelăciune prin metoda "ACCIDENTUL"
Foto: voceatransilvaniei.ro

În acest moment, 80 de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, judeţul Giurgiu dar şi într-un penitenciar din provincie, într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin telefon, informează Poliţia printr-un comunicat de presă.

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul că, bănuiţii apelau telefonic persoane de vârste înaintate şi sub pretextul că o ruda apropiată a acestora a suferit un accident cu urmări deosebit de grave, solicitau diferite sume de bani pentru acordarea îngrijirilor medicale corespunzatoare.

Un alt pretext folosit de bănuiţi consta în prezentarea unor situaţii în care o rudă apropiată a fost implicată într-un un accident rutier ce a avut ca urmare rănirea gravă a unui copil, iar singura cale de a evita arestarea era achitarea costurilor de spitalizare şi operaţie ale acestuia.

Astfel, persoanele vătămate erau determinate să le ofere diferite sume de bani sau bunuri de valoare, precum tablouri şi bijuterii.

Prejudiciul adus părţilor vătămate se ridica la suma de aproximativ 152.000 de lei.

Audierile în cauză vor fi efectuate la sediul Secţiei 1 Poliţie.

Etichete: accidentul, metoda accidentul, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h