Percheziții în București, la o companie medicală privată. Prejudiciul: peste 1 milion de leiȘase percheziții au avut loc joi în București, la o companie medicală privată, suspectă de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat depășește 1 milion de lei.

Perchezitii in Bucuresti, la o companie medicala privata. Prejudiciul: peste 1 milion de lei
Percheziții în București, la o companie medicală privată. Prejudiciul: peste 1 milion de lei
Foto: dcnews.ro

UPDATE: "Sanador a dat curs solicitărilor primite azi, 28.01.2016, din partea autorităților, cu privire la investigațiile desfășurate în punctele de lucru Sanador. Am pus la dispoziția autorităților toate datele solicitate și vom coopera cu acestea în vederea soluționării dosarului. Fiind o anchetă în desfășurare, vom putea reveni cu mai multe informații la momentul soluționării acesteia", a informat unitatea medicală, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, activitatea clinicilor și a spitalului Sanador se desfășoară în condiții normale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti anunță că efectuează șase percheziţii domiciliare în Bucureşti, pentru a ridica înscrisuri de la sediul social şi de la punctele de lucru ale unei firme medicale privată.

Firma este suspectă că ar fi comis evaziune fiscală.

"Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că , în perioada august-decembrie 2013, în contabilitatea firmei medicale au fost înregistrate achiziţii de servicii în valoare de 3.075.604 lei de la o societate comercială despre care sunt indicii că are comportament de tip fantomă, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la suma 1.172.650 lei reprezentând impozit pe profit şi impozit pe dividente. În prezent, în cauză se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penale începută cu privire la faptă.", informează Parchetul printr-un comunicat de presă.

 

Etichete: medicina privata, percheziţii, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE