Percheziţii în Bucureşti la suspecţi de evaziune fiscală cu materiale de construcţiiPolițiști bucureșteni fac, joi dimineață, 23 de percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Giurgiu și pun în executare mai multe mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul materialelor de construcții. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7 milioane de lei, informează un comunicat de presă al DGPMB.

Perchezitii Bucuresti
Perchezitii Bucureşti

În perioada 2011-2014, bănuiții au creat un circuit comercial fictiv, înființând și coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip "fantomă", în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7 milioane de lei, din care 5 milioane ca urmare a săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, suma de bani spălată depășind 2 milioane de lei.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 6.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/perchezitii-in-bucuresti-ilfov-si-giurgiu-la-suspecti-de-evaziune-fiscala-cu-materiale-de-constructii_313223.html#ixzz4JdxDgh4g

Etichete: construcţii, evaziune fiscală, materiale de constructii, percheziţii, perchezitii in Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h