Percheziții în București, pentru destructurarea unui grup specializat în furturiPolițiștii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea unor furturi din buzunare şi din societăţi comerciale.

Perchezitii in Bucuresti, pentru destructurarea unui grup specializat in furturi
Percheziții în București, pentru destructurarea unui grup specializat în furturi
Foto: www.romaniatv.net

n perioada ianuarie a.c. – până în prezent, a fost documentată activitatea unui grup, format din doi bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani, specializat în comiterea de furturi din buzunare şi din societăţi comerciale.

Astfel, s-a procedat la supravegherea celor în cauză, care au fost observaţi în timp ce pătrundeau în diferite societăţi ce comercializau obiecte de vestimentaţie, din mai multe complexuri, fiind depistaţi în flagrant, la scurt timp după ce au sustras bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

La data menţionată au fost efectuate cinci percheziţii, la domiciliile persoanelor implicate, în urma cărora au fost ridicate bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, au fost reţinute în sarcina membrilor grupului săvârşirea a 20 de astfel de fapte.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere.

Etichete: hoţi Bucureşti, perchezitii in Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h