PERCHEZIŢII în Bucureşti, Prahova şi Dâmboviţa, la persoane bănuite de furt de combustibilPolițiștii Direcției de Poliție Transporturi și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează, marţi, 10 perchiziții în municipiul București și în alte două județe, la persoane bănuite de furturi de combustibil.

PERCHEZITII in Bucuresti
PERCHEZIŢII în Bucureşti

Polițiștii efectuează 10 perchiziții domiciliare în municipiul București, precum și în județele Prahova și Dambovița.

Activitățile se desfășoară la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în furturi de combustibil.

La acțiuni participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române.

După efectuarea perchizițiilor, cei în cauză vor fi conduși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 București, urmând ca, în funcție de rezultatul anchetei, să fie efectuate propuneri corespunzătoare instanței competente.

Etichete: percheziţii, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE