PERCHEZIŢII în Bucureşti. Reţea de trafic de droguri de mare risc, destructurată de DIICOTO reţea de trafic de droguri de mare risc a fost destructurată de DIICOT, în urma efectuării a 15 percheziţii în Bucureşti. 12 persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate de Tribunalul Bucureşti, se arată într-un comunicat al DIICOT.

PERCHEZITII in Bucuresti
PERCHEZIŢII în Bucureşti

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti au efectuat, miercuri, 15 percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc, potrivit comunicatului.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 850 de grame de heroină, un cântar electronic, 24.585 de euro, 322.510 lei, 28 de telefoane mobile şi un autoturism în valoare de aproximativ 20.000 de euro, informează DIICOT.

În urma administrării probatoriului, 12 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate preventiv, menţionează comunicatul.

Etichete: diicot, droguri, droguri Bucureşti, retea droguri Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE