Percheziții în București și Ilfov, joi dimineață, într-un caz de evaziune fiscalăPolițiștii fac 40 de percheziții, joi dimineață, în București și Ilfov, la evazioniștii din comerțul cu mașini. Prejudiciul este estimat la 1,4 milioane de lei.

Perchezitii in Bucuresti
Perchezitii in Bucuresti
Foto: cugetliber.ro

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei fac, joi, 40 perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme in care prejudiciul este estimat la 1,4 milioane de lei. 20 de persoane vor fi duse la audieri in acest dosar.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii s-au sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale atat prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu, in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale cat si prin evidentierea in actele contabile a unor cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, activitate ilicita desfasurata in domeniul comertului cu autoturisme", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, transmis joi dimineață.

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE