PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov la persoane care furau din locuinţe prin metoda "împrietenire"Poliţiştii bucureşteni au efectuat, marţi, percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov pentru destructurarea unui grup specializat în infracţiuni de furt in locuinţă prin metoda "împrietenire".

Perchezitii in Bucuresti
Percheziții în București

Polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare, marţi,  7 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județul Ilfov și pun în executare 15 mandate de aducere, într-o cauză complexă ce reunește mai multe dosare de furt prin metoda 'împrietenire', informează DGPMB.

"Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bănuiții se prezentau la domiciliile unor persoane de vârste înaintate și sub pretextul că oferă servicii de deratizare a imobilului sau verifică instalațiile de furnizare a gazelor naturale, pătrundeau în locuința acestora de unde sustrăgeau bani și diverse bunuri de valoare.

Preponderent, persoanele vătămate vizate locuiesc singure și au diverse probleme de ordin medical. Pentru a câștiga încrederea victimelor, discuțiile inițiale erau purtate de către femeile ce fac parte din acest grup", precizează sursa citată. 

Prejudiciul adus părților vătămate se ridica la suma de aproximativ 90.000 de lei.

Audierile în cauză vor fi efectuate la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București — Serviciul Investigații Criminale.

Etichete: metoda impietenire, percheziţii, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE