Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la persoane suspectate de evaziune fiscală de 5 milioane de euroPoliţiştii fac 14 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce au înfiinţat mai multe societăţi de tip "fantomă" şi au făcut tranzacţii fictive cu produse şi materiale reciclabile, producând un prejudiciu de cinci milioane de euro.

PERCHEZITII in Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala
PERCHEZIŢII în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală

Anchetatorii au probe din care rezultă că persoanele vizate în acest caz au creat un circuit comercial fictiv, înfiinţând şi coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip "fantomă", pentru a nu plăti taxe şi impozite, potrivit Poliţiei Capitalei.

Timp de patru ani, în perioada 2012 – 2016, suspecţii au făcut tranzacţii fictive cu produse şi materiale reciclabile şi au produs astfel un prejudiciu estimat de anchetatori la cinci milioane de euro.

La finalul percheziţiilor, persoanele vizate vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3.

Percheziţiile sunt făcute de Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acţiunea este făcută cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Etichete: evaziune fiscală, evaziune fiscala bucuresti, percheziţii, perchezitii bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE