Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Managerul unui hotel de lux, bănuit de evaziune fiscalăNouă percheziții sunt făcute joi în București și în Ilfov. Oamenii legii au demarat controalele în dosarul managerului unui hotel, bănuit de evaziune fiscală. Prejudiciu în acest caz e de peste 5,7 milioane de lei.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Managerul unui hotel, banuit de evaziune fiscala
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Managerul unui hotel, bănuit de evaziune fiscală
Foto: cugetliber.ro

UPDATE 10.11: Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX.ro că vizat de această acţiune este omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, manager al hotelului Royal din Bucureşti.

"Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști ai Direcției Operațiuni Speciale și luptători SIAS, descind, la această oră, la sediile a șapte societăți comerciale ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală", informează Inspectoratul General al Poliției Române într-un comunicat de presă.

Oamenii legii adaugă că din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2014, reprezentantul societăților comerciale, care este și manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operațiuni fiscale, fără a le declara instituțiilor competente.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în prezent, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București şi vor fi puse în executare două mandate de aducere.

Etichete: a perchezitii bucuresti, evaziune fiscal, percheziţii

0/1 COMENTARII
Anita Frank
23 Jun 20:23
+0
VOTURI
-0
CUM I Got împrumutul meu de la aceasta companie MARE

Buna ziua dragii mei oameni, eu sunt Anita Frank, care trăiesc în prezent în New Jersey City, Statele Unite ale Americii. Sunt văduvă în acest moment, cu trei copii și am fost blocat într-o situație financiară în aprilie 2015 și am nevoie să-și refinanțeze și să plătească facturile. Am încercat caută împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private si corporate, dar niciodată cu succes, iar cele mai multe bănci au scăzut de credit meu, nu-pradă nu pe deplin acelor huligani la acolo, care îi numesc auto bani creditor toate acestea sunt înșelătorie, tot ce doresc este banii și bine nu ai auzit de la ei din nou, ei l-au făcut să-mi de două ori înainte de a-am întâlnit cu dl Wilson, Edwards, cea mai interesanta parte este faptul că împrumutul meu a fost de transfer de la mine în termen, așa că am 74 oră va sfatuim sa contactati pe dl Edwards, în cazul în care sunt interesați în obținerea de împrumut și sunteți sigur că puteți să-l plătească înapoi la timp, puteți să-l contactați prin e-mail ......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com) nici o verificare de credit, nu semnatarul co cu rata dobânzii la doar 2% și planuri mai bune de rambursare și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl Wilson Edwards astăzi pentru dumneavoastră de împrumut
Ele oferă tot felul de categorii de credite au
împrumut pe termen scurt (5_10years)
împrumut pe termen lung, (20_40)
împrumut pe termen media (10_20)
Ele oferă împrumut cum ar fi
............. Casa de împrumut, împrumut de afaceri ........ împrumut datorii .......
student împrumut de .........., de afaceri începe să împrumut de
....... Împrumut de afaceri, credit Companie .............. etc
E-mail .......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com)
Când vine vorba d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE