PERCHEZIȚII în Capitală,într-un dosar de evaziune în domeniul comerțului cu materiale de construcțiiPolițiștii bucureșteni pun în aplicare, joi, cinci mandate de percheziție în București, Ilfov și Giurgiu într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții, prejudiciul estimat fiind de 2 milioane de lei.

PERCHEZIȚII in Capitala,intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu materiale de constructii
PERCHEZIȚII în Capitală,într-un dosar de evaziune în domeniul comerțului cu materiale de construcții

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pun în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu materiale de construcţii.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, au înregistrat documente fiscale privind achiziţii fictive , în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Sectorului 6.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii, prejudiciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE