Percheziții în Capitală într-un dosar de furt și delapidare la autobaza TitanPolițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează peste 30 de percheziții marți dimineața în București, Ilfov și Ialomița, într-un dosar ce vizează acțiuni de delapidare și furt. Potrivit adevarul, poliţiştii bucureşteni fac percheziţii într-un dosar în care este vizată o reţea de furt de motorină din depozitele RATB. Printre suspecţi se numără şoferi, mecanici, dar şi directorul de achiziţii de la RATB. Potrivit ultimelor informații, perchezițiile se desfășoară la autobaza Titan din Capitală.

UPDATE Potrivit ultimelor informații, polițiștii efectuează percheziții la autobaza TITAN a Regiei Autonome de Transport Bucureşti. Surse judiciare au declarat pentru Digi24 că în ultimele luni conducerea RATB a făcut comenzi mari de carburanți. Aceste comenzi se făceau în cantități mari tocmai pentru că în depozitele RATB nu ajungea decât jumătate, restul se vindea la negru.

Poliţiştii au descins la mai multe imobile aparţinând Regiei Autonome de Transport Bucureşti şi la locuinţele unor persoane suspectate că au furat combustibil din patrimoniul RATB, acestea urmând să fie ridicate şi duse la audieri, la Poliţia Capitalei, scrie adevarul.ro.

Aproximativ 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt.

Potrivit procurorilor, bănuiţii, angajaţi ai unei autobaze din Bucureşti, au sustras cantităţi însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu, anunță Poliția Română într-un comunicat remis redacției.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Etichete: Bucureşti, delapidare, furt, ialomita, Ilfov, mandat, percheziţii, Poliţia Română, procurori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h