Un director OTV, client al unei reţele de prostituţie şi proxenetism masculinPerchezitii la domiciliul unui director OTV: Iuga, cercetat pentru prostitutie si proxenetism (Foto: Crimetv)
Percheziţii la domiciliul unui director OTV: Iuga, cercetat pentru prostituţie şi proxenetism (Foto: Crimetv)

Acţiunea a fost declanşată în urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizând infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină. Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor, scrie Mediafax.

Poliţiştii spun că Doru Iuga ar fi implicat în această reţea. Directorul postului de televiziune OTV nu este acuzat de proxenetism, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Anchetatorii au mandat de aducere pentru 27 de persoane, printre care Doru Iuga şi alţi oameni de afaceri din România şi Germania.

Peste 250 de poliţişti de la IGPR şi Poliţia Capitalei au descins în 24 de locaţii din Ilfov şi Bucureşti.

Etichete: director, oameni de afaceri, otv, percheziţie, prostituţie, proxenetism

0/0 COMENTARII
Bogdan
30 iun 11:08
+0
VOTURI
-0

Nu e tocmai "fair" articolul. Doru Iuga e martor, pare-se client al acestei retele. Pana la urma el nu poate fi invinuit decat daca a intretinut relatii sexuale cu un minor (si stia ca respectivul e minor...si asta daca se dovedeste ca e gay, ceea ce e alta problema...)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE