PERCHEZIŢII, în Cluj-Napoca, într-un dosar de corupţie. Descinderi se fac şi la 2 instituţii publiceProcurorii DNA au descins, vineri, la sediile a două instituţii publice din Cluj-Napoca, într-un dosar de corupţie.

PERCHEZITII, in Cluj-Napoca, intr-un dosar de coruptie. Descinderi se fac si la 2 institutii publice
PERCHEZIŢII, în Cluj-Napoca, într-un dosar de corupţie. Descinderi se fac şi la 2 instituţii publice
Foto: cugetliber.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis de DNA, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015.

"În cursul zilei de 13 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca", anunţă DNA.

Una dintre instituţiile la care se fac percheziţii este Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă din Cluj-Napoca (AJOFM), potrivit Digi 24.

Etichete: cluj-napoca, corupţie, percheziţii, percheziţii DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE