Percheziţii în Ilfov şi Giurgiu, la tâlhari care acţionau în BucureştiPoliţiştii Capitalei au făcut mai multe percheziţii în Ilfov şi Giurgiu, marţi, la persoane suspectate de  tâlhărie şi lipsire de libertate care acţionau în Bucureşti şi Ilfov.

Perchezitii in Ilfov si Giurgiu, la talhari care actionau in Bucuresti
Percheziţii în Ilfov şi Giurgiu, la tâlhari care acţionau în Bucureşti
Foto: observatorulph.ro

"Marţi, 7 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Ilfov şi Giurgiu şi mai multe mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate. Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în număr de 5, au tâlhărit mai multe persoane pe raza judeţului Ilfov dar şi în municipiul Bucureşti. Cercetările în cauza instrumentată de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au fost declanşate în data de 10 mai a.c., în urma unui apel 112, Poliţia Capitalei fiind sesizată cu privire la faptul că patru persoane mascate au pătruns într-un imobil de pe raza sectorului 4, unde i-au imobilizat pe proprietari şi le-au sustras bani şi bijuterii, după ce i-au ameninţat cu acte de violenţă. Ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, au luat autoturismul victimelor, s-au deplasat câţiva kilometri cu el, după care l-au abandonat.", anunţă Poliţia Capitalei.

La finalizarea percheziţiilor domiciliare, bănuiţii vor fi conduşi la audieri, la sediul Poliţiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie în formă calificată şi lipsire de libertate, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Etichete: hoţ, percheziţii, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE