Percheziţii în Pantelimon la persoane bănuite că au furat energie de la reţeaua electrică a CFRPoliţiştii de la transporturi au percheziţionat patru imobile din apropierea staţiei de cale ferată Pantelimon, ai căror locatari sunt bănuiţi că au sustras energie electrică. Agenţii au descoperit instalaţii improvizate care ar fi fost racordate la reţeaua electrică a CFR, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), precizând că prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

Furt de energie electrica
Furt de energie electrică

"La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buftea, au efectuat percheziţii la patru imobile din vecinătatea Staţiei C.F. Pantelimon, judeţul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalaţiile CFR", anunţă IGPR.

Potrivit poliţiştilor, la toate imobilele percheziţionate au fost descoperite instalaţii improvizate la care sunt racordaţi consumatori electrici, care, ulterior, ar fi fost debranşate de la reţeaua electrică CFR.

Prejudiciul cauzat se ridică la 30.000 de lei, menţionează IGPR, care infomează că, în acest caz, mai multe persoane sunt acum cercetate pentru furt.

Etichete: CFR, furt de energie, percheziţii, poliţişti, politisti transporturi, transporturi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h